Pensiunea Heidi
Prima pagina
Preturi
Despre Noi
Galerie foto
Obiective turistice
Restaurant Piatra Graitoare
Ciubar cu apa fierbinte
Facilitati cazare
Cu sania trasa de cai
Regulament intern

Structura de cazare 
Parter Pensiunea Heidi
Living
Bucatarie
Baia
Camera 1
Etaj Pensiunea Heidi
Hol si scari
Camera 2
Camera 3
Camera 4
Camera 5
Mansarda Pensiunea Heidi
Hol si scari mansarda
Camera 6
Camera 7
Camera 8
Camera 9
Baie comuna
Vartop, un sat turistic, o noua statiune din Romania
Vârtopul s-a cocoţat pe crestele Masivului Bihariei, la graniţa între judeţele Bihor şi Alba. Ambiţia autorităţilor locale şi investitorilor a creat aici 70 de pensiuni şi hoteluri, dar şi un domeniu schiabil de doi kilometri.

citeste mai mult...

Prima pagina arrow Ciubar cu apa fierbinte
Ciubar cu apa fierbinte

E placut ca, dupa un mic dejun copios si o cafea savuroasa sau un ceai aromat, asa cum am fost obisnuiti la Pensiunea Heidi, sa urcam cu schiurile pe umar, in aerul tare si proaspat al diminetii pana la partie, unde ne vom pretrece intreaga zi zburand pe schiuri sau poate incercand a descifra tainele acestui minunat sport alb.
Dar, placerea cea mai mare e data de recompensa oferita de Pensiunea Heidi oaspetilor sai: caci ce altceva poti sa-ti  doresti mai mult, cand te intorci de la partie cu obrajii imbujorati si cu gandul la un ceai de afine sau un vin fiert, decat sa te rasfeti savurand-le in timp ce te imbaiezi intr-un ciubar cu apa ferbinte. Amplasat unde altundeva decat afara, in fata cabanei, in aerul tare de munte, miros de brad si zapada din jur pana in genunchi.
O experienta unica si originala pe care orice oaspete al Pensiunii Heidi o merita din plin!


 

Vârtop - La Ciubărul cu apă fierbinte

O dată cu stratul gros de zăpadă care le-au troienit curţile, proprietarii de vile şi pensiuni din Vârtop-Arieşeni au ieşit la vânătoare de turişti. Cei îndrăgostiţi de iarnă, drumeţii şi schi sunt poftiţi să rspire aerul proaspăt de munte.

O experienţă pe cât de inedită pe atât de originală le oferă oaspeţilor săi o pensiune din Vârtop. „După o zi petrecută pe pârtie sau după o drumeţie prin zăpadă, în aerul tare şi proaspăt de munte, cei ce doresc cu adevărat să se răsfeţe sunt poftiţi să se îmbăieze în ciubărul cu apă fierbinte, de lângă cabană" ne scrie Gheorghe Popa, administratorul pensiunii ce are în dotare un ciubăr cu apă caldă. Ciubărul este amplasat afară, astfel că turiştii „se înmoaie" în apă caldă admirând în acelaşi timp peisajul hibernal. În aceste condiţii, parcă şi vinul fiert sau ceaiul aromat de afin, sunt mai savuroase.

Sursa: www.crisana.ro


Inedit şi original!
Baie în ciubărul cu apă fierbinte


Dl Gheorghe Popa, administrator al S.C. Geodori S.R.L. ne face cunoscută o experienţă pe cât de inedită pe atât de originală: oferta Pensiunii Heidi, de la Vârtop. Pensiunea Heidi oferă oaspeţilor săi, după o zi petrecută pe pârtie sau după o drumeţie prin zăpadă, în aerul tare şi proaspăt de munte, o baie în ciubărul cu apă fierbinte, de lângă cabană.    

„În aceste condiţii, parcă şi vinul fiert sau ceaiul aromat de afin sunt mai savuroase”, conchide administratorul Gheorghe Popa.

Sursa: www.ovidan.ro

 
 
 
Pensiunea Heidi Logo
Oferte speciale
Oferta team building Vartop
 
Tichet vacanta
 
Tichet vacanta Vartop
 
 

Cazare Arieseni

 
 
 
© 2021 Pensiunea Heidi Vartop
Powered by www.adidan.com. Promoted of www.arieseni.info